Persondata & Cookies

 

FORTROLIGHEDSPOLITIK

Stigp.net, bliver styret af Stig Pedersen Aps CVR 12623275

omtalt herefter som Stig P vi eller os

Hos Stig P syntes vi det er godt at der er kommet en ny persondatalovgivning, det er er vigtigt at vi som virksomhed der indsamler personligdata anerkender vigtigheden af at beskytte privatlivets fred. Vi har indført en række politikker og sikkerhedsforanstaltninger, når du bruger vores online butik stigp.net eller vores fysiske butikker.  Vi har indført politikker og sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte dine oplysninger. Når du er registreret online hos os, bruger vores online butik eller vælger at udfylde og indsende en af vores kundeinformationsformularer, eller udfylder en sådan i en af vores fysiske butikker giver du os dit samtykke til at behandle og bruge sådanne indleverede personoplysninger i overensstemmelse med denne privatlivspolitik. Denne privatlivspolitik gælder for alle beskyttede personlige oplysninger indsamlet, vedligeholdt eller brugt af Stig P.

DE OPLYSNINGER VI INDSAMLER?

Stig P indsamler personlige data fra besøgende på stigp.net, der registrere sig eller bruger webshoppen. Vi bruger "cookies" (som beskrevet nedenfor) og sporer ip-adresser, så vi kan forbedre vores tjenester. . Derudover indsamler vi nogle beskyttede personlige oplysninger (f.eks. Navn, adresse, telefonnummer, e-mail-adresse osv.) fra vores kunder og besøgende via webshoppen eller via en vores tilknyttede virksomheder og lejlighedsvis fra uafhængige tredjeparter. Stig P indsamler og opbevarer ikke kreditkortoplysninger fra vores online kunder. For bedre at kunne hjælpe dig, kombinerer vi oplysninger, du giver os, med andre oplysninger, der er offentligt tilgængelige.

HVOR GEMMER VI DINE DATA?

De data, vi indsamler fra dig, opbevares i Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde ("EEA"), men kan også overføres til og behandles i et land uden for EØS. Enhver sådan overførsel af dine personoplysninger vil blive udført i overensstemmelse med gældende love.

 

For overførsler uden for EØS vil Stig P anvende standardkontraktsklausuler og Privacy Shield som garantier for at databehandlingen forgår i overensstemmelse med gældende lovgivning

BØRNS PRIVATLIV

Vores virksomhed er målrettet voksne. Vi indsamler ikke bevidst persondata fra og om børn.

Vi er realistiske omkring, at f.eks. børns brug af elektroniske enheder aldrig kan betyde med 100% sikkerhed, at vi ikke modtager persondata om børn. Vi har forsøgt at indrette vores systemer bedst muligt, så vi ikke kan modtage persondata fra børn og vi sletter straks persondataene, hvis vi bliver opmærksom på, at vi utilsigtet har modtaget persondata om børn.

Hvis du er forælder eller værge og mener, at dit barn har givet persondata til os bevidst eller ubevidst, beder vi dig kontakte os hurtigst muligt via vores kontaktpersondata i bunden.

.

HVORDAN BRUGER VI DINE PERSONLIGE OPLYSNINGER?

Du har givet os dine personlige oplysninger hos en af vores butikker eller online webshop- og dermed givet os dit samtykke til at holde dig orienteret om vores særlige begivenheder eller kampagner. For at administrere vores hjemmeside tjenester og / eller at behandle ordrer, som du placerer online vil vi registrere dig på vores hjemmeside. Ellers må vi kun bruge de oplysninger du giver os til, at gennemgå vores præstationer og forbedre vores tjenester til dig eller for, at kommunikere med dig om din ordre, hvis du har lagt en webshop ordre.  Meddelelser sender vi kun via e-mail, hvis du givet os din tilladelse til at gøre det. Derudover kan vi bruge oplysninger om dine produktinteresser og køb hos os og vores partnere til at forbedre vores webshop design og din online shopping-oplevelse. Vi kan kontakte dig med forbehold for de valg du har lavet via e-mail, post eller telefon for, at gennemføre markedsundersøgelser og lære mere om, hvordan vi kan forbedre vores produkttilbud. Vi bruger de kombinerede oplysninger til at forbedre og personliggøre din købsoplevelse hos os og kommunikere med dig i overensstemmelse med denne politik

DELER STIG P DINE OPLYSNINGER MED ANDRE?

Nej vi sælger ikke, deler ikke, udlåner ikke eller oplyser vores kundes navne, adresser, e-mailadresser eller andre personlige oplysninger til nogen andre.  Hos Stig P samarbejder med udvalgte tredjeparter for, at vedligeholde vores hjemmeside, administrere vores database, distribuere e-mails og for at levere kundekommunikation. Dine personlige oplysninger kan om nødvendigt behandles af disse tredjeparter udelukkende på Stig P vegne, men vi tillader ikke nogen af disse tjenesteudbydere at gøre anden brug af dine oplysninger. Vi oplyser ellers ikke dine oplysninger til tredjeparter, medmindre vi skal gøre det ved lov eller i forbindelse med en retssag eller procedure.

 

SIKKERHED

Vi bruger passende sikkerhedsforanstaltninger for, at beskytte de oplysninger du giver os. Men selvom vi tager alle nødvendige skridt for at beskytte dine personlige oplysninger mod uautoriseret adgang, brug eller offentliggørelse, så accepterer du at ingen internet dataoverførsel kan garanteres at være sikkert mod adgang fra utilsigtede modtagere og vil ikke holde os ansvarlige for ethvert brud på sikkerheden medmindre dette skyldes vores forsømmelighed.

DINE RETTIGHEDER?

  • RET TIL AT FÅ FORKERTE PERSONDATA RETTET
  • RET TIL AT FÅ INDSIGT I DINE PERSONDATA OG FÅ UDLEVERET KOPI
  • RET TIL AT FÅ SLETTET DINE PERSONDATA
  • RET TIL AT KRÆVE BEGRÆNSNING
  • RET TIL AT GØRE INDSIGELSE IMOD BEHANDLING
  • RET TIL AT TILBAGEKALDE SAMTYKKE
  • RET TIL AT KRÆVE OPLYSNING OM OVERFØRSEL TIL LANDE OG ORGANISATIONER UDEN FOR EU
  • RET TIL AT UNDGÅ PROFILERING
  • RET TIL AT KLAGE OVER VORES BEHANDLING AF DINE PERSONDATA

Ret til at få forkerte persondata rettet

Vi kontrollerer, at de persondata, vi har om dig, ikke er forkerte eller vildledende. Hvis de mod forventning er det du har ret til at få berigtiget de persondata om dig, som vi er i besiddelse af.

 

Ret til at få indsigt i dine persondata og få udleveret kopi

til enhver tid ret har du ret til at få indsigt i de persondata, vi har registreret om dig og få udleveret en kopi.

 

Ret til at få slettet dine persondata

De persondata Stig P er i besiddelse af kan du til enhver tid kræve slettet. Hvis ikke vi længere har et formål med at være i besiddelse af persondataene, sletter vi dem hurtigst muligt efter din anmodning.

 

Ret til at kræve begrænsning af behandling

Du har til enhver tid ret til at anmode Stig P om at begrænse behandlingen af dine persondata.

 

Ret til at gøre indsigelse imod behandling

Du har til enhver tid ret til at gøre indsigelse imod, at Stig P behandler dine persondata. Dette omfatter retten til at gøre indsigelse imod, at vi anvender persondataene med henblik på markedsføring. Vi vil hurtigst muligt tage stilling til din indsigelse, hvis du fremsætter en sådan.

 

Ret til at tilbagekalde samtykke

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

 

Ret til at kræve oplysning om deling af personoplysninger

Du har ret til at få oplyst, om vi videresender persondata til et land uden for EU.

Vi kan oplyse, at vi videresender persondata til IT-virksomheder, der fungerer som vores databehandlere i USA og andre lande i EEA.

Alle vores databehandlere i USA har tilsluttet sig Privacy Shield-aftalen (læs mere her: https://www.datatilsynet.dk/erhverv/tredjelande/eu-us-privacy-shield/)og har forpligtet sig til at overholde gældende persondatalovgivning.

Vi kan derfor videregive persondataene til virksomhederne.

 

Ret til at undgå profilering og at vi træffer automatiske afgørelser

Du har til enhver tid ret til at undgå, at vi laver profiler af dig og dine persondata eller træffer automatiske afgørelser.

 

 

OM COOKIES

Cookies er informationstyper et websted kan sende til din computers browser til for at indsamle besøgs- og adfærds-data. Vi bruger cookies til at finde ud af hvilke websider der bliver besøgt og hvor ofte for, at gøre vores hjemmeside mere brugervenlig og for, at give dig en bedre oplevelse når du vender tilbage til vores hjemmeside. For eksempel giver cookies os mulighed for, at gemme dit kodeord, så du ikke behøver at indtaste det igen hver gang du besøger vores websted. De fleste webbrowsere accepterer automatisk cookies, men du behøver ikke acceptere dem. For at deaktivere cookies skal du få adgang til fanen "Hjælp" i din browser eller læse de oplysninger, der fulgte med din browsersoftware. Men dit besøg på vores hjemmeside vil blive forbedret væsentligt, hvis cookies ikke er deaktiveret. Hvis du ikke deaktiverer dine cookies, accepterer du vores samling og opbevaring af dine personlige oplysninger, som disse cookies indeholder.

ACCEPT AF PRIVATLIVSERKLÆRING OG ÆNDRINGER

Når du bruger Stig P’s hjemmeside, eller ved at give personlige oplysninger i en af vores butikker eller ethvert andet event eller deslige afholdt af Stig P, accepterer du vores indsamling, og brug af og videregivelse af dine oplysninger som beskrevet i denne privatlivspolitik. Stig P forbeholder sig retten at ændre vores privatlivspolitik. Læs denne side fra tid til anden, især hver gang du bruger vores webshop. Vi underretter dig om ændringer i vores privatlivspolitik ved at sende ændringer på vores hjemmeside.

KONTAKT OS

Har du kommentarer til ovenstående kan du kontakte os på email. Admin@stigp.net eller på telefon 7022 8618